in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Toukokuu on höpökuu

: 16.5.2013

ValoaTunnelissa

Venekuvista huolimatta ei meinaa ottaa tuulta purjeisiinsa tämä kirjoittaminen. Mietin aikani että mistä se johtuu ja sitten hoksasin – toukokuuhan on aina se höpökuu!

Mihinkään muuhun kuukauteen ei mahdu niin hillittömästi kaikkea ihanaa! Tällä viikolla neljänä päivänä töitä, viitenä koulua, kuudentena frisbeegolfkisat ja seitsemäntenä lastenvahtivuoro. Tentti, huippuluennon kuuntelu, hieronta, jalkahoito, juoksua, joki ja sohva. Kaksi tosi hyvää lounasta, viisi normaalia ja yksi huippu tavisillallinen. Partiokisojen ja -leirin järkkäämistä, ihania ihmisiä. Paljon teetä ja hengittämistä, ilta-aurinko keittiössä ja pikkuisen untakin.

Enää 10 päivää koulua! Sitten ♥ kesä ♥ loma ♥ ja toivottavasti paljon töitä ja tarpeeksi laiskoja päiviä ♥


7 responses to “Toukokuu on höpökuu

  1. Paljon teetä ja hengittämistä, ilta-aurinko keittiössä ja pikkuisen untakin – ihanasti sanottu. Ihanaa kesää Sinulle

  2. Satu sanoo:

    Höpökuu :) niinpä! Tämä jää mieleen elämään, kyllä! Teetä ja hengittämistä, niilhin yritän keskittyä täällä, hakea tasapainoa.

    Hyvää höpöttelyä sinne!

    • Leena sanoo:

      Kohta on loppu höpökuu! Täällä alkaa helpottaa jo. Toivottavasti olet pystynyt keskittymään teehen ja hengittämiseen, ne ovat tärkeitä asioita :)

  3. Ninnu sanoo:

    Bloggaamisessa on se mukava puoli, että blogituttavat eivät unohda, vaikka itseltä jäisikin kirjoitukset vähiin…

    Tässä tunnustus ihanalle blogillesi :) http://ninnun-blogi.blogspot.fi/2013/05/tunnustus-toukokuussa.html

    • Leena sanoo:

      Oi kiitos Ninnu tunnustuksesta! Ihana kun et ole unohtanut, vaikka täällä on ollut melkoisen hiljaista :) Kohta vilkastuu! Auringonpaistetta :)

  4. Toukokuu tarkoittaa minulle aina kesän alkamista. Johtuu kai siitä, että koulu loppui silloin. No okei, joskus se piteni vähän ja kevätjuhla olikin kesäkuun puolella. Mutta se oli sitten vanhempana vasta.

Jätä kommentti