in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Aloita tästä

leena

Tervetuloa nurkkaan!

Olen kirjoittanut useampaan blogiin elämäni aikani ja käsityöblogini lisäksi olen viihtynyt parhaiten täällä nurkassa. Siksi palasin tänne takaisin vuoden 2016 lopulla.

Kirjoitan elämän yksinkertaistamisesta ja minimalismista – nurkkien siivoamisesta, oleelliseen keskittymisestä, turhan karsimisesta ja joka hetkessä läsnä olemisesta. Minulle minimalismi on ennen kaikkea sitä, että minulla on tilaa ja aikaa tehdä ihania asioita joka päivä, koska olen karsinut turhan. Siksi kirjoitan myös siitä mitä ihanaa päiviini nyt kuuluu.

Kirjoitan vastuullisesta kuluttamisesta. En halua että maailma minun takiani hukkuu roskaan. Maailma on kaunis ja ihana ja haluan nähdä sen, läheltä ja kaukaa. Haluan myös, että tulevat sukupolvet saavat nähdä sen.

Rakastan kissoja! Ne ovat kauniita, tuoksuvat yleensä hyvälle ja niiden silittäminen alentaa verenpainetta. Minulla on kaksi suloista kissaa – yksitoistavuotias Manteli the Queen ja yhdeksän vuotta sitten hiekkamyttynä tien vierestä löytynyt Pipari the Brave. Vanhemmissa blogipostauksissa seikkailevat sisarukset draamaprinsessa Ruusa ja lötköpötkö vahinkolapsi Nikki, sekä ikuinen vauvakissa Tiikeri. Ruusan, Nikin ja Tiikerin koti on nyt tyttären luona.

Rakastan kirjoja, suomalaista kirjastosysteemiä, kieliä ja kirjoittamista! Kirjat ovat kauniita, tuoksuvat yleensä hyvälle ja niiden lukeminen on eskapismia parhaimmillaan. Pidän täällä lukupäiväkirjaa. Jos luen fiktiota, luen usein kummaa – jotain outoa pitää kirjassa olla, että se tempaa minut mukaansa.

Kuvaan edelleen myös harvakseltaan valmistuvia käsitöitäni – pääasiassa ristipistoja ja satunnaisia neuleita.

Nurkkauksessani on paikka myös joogalle, kävelemiselle ja juoksulle, Ranskalle ja Pariisille sekä muualle matkustamiselle, syksylle ja joululle, kahville, teelle ja tummalle suklaalle.

Instagramista minut löytää: @mantelipipari (#koskajotkutasiatelämässäovatkeltaisia).

Leena


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: