in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa minulle tärkeille asioille – kirjoittamiselle, lukemiselle, juoksulle, joogalle, käsitöille, kissoille ja ihmisille.

Aloita tästä

leena

Tervetuloa nurkkaan!

Olen kirjoittanut useampaan blogiin elämäni aikani ja käsityöblogini lisäksi olen viihtynyt parhaiten täällä nurkassa. Siksi palasin tänne takaisin vuoden 2016 lopulla.

Kirjoitan elämän yksinkertaistamisesta ja minimalismista – nurkkien siivoamisesta, oleelliseen keskittymisestä, turhan karsimisesta ja joka hetkessä läsnä olemisesta.

Kirjoitan vastuullisesta kuluttamisesta. En halua että maailma minun takiani hukkuu roskaan.

Rakastan kissoja! Ne ovat kauniita, tuoksuvat yleensä hyvälle ja niiden silittäminen alentaa verenpainetta. Minulla on kaksi suloista kissaa – kymmenvuotias Manteli the Queen ja hiekkamyttynä tien vierestä löytynyt Pipari the Brave. Vanhemmissa blogipostauksissa seikkailevat sisarukset draamaprinsessa Ruusa ja lötköpötkö vahinkolapsi Nikki, sekä ikuinen vauvakissa Tiikeri. Ruusa, Nikki ja Tiikeri asuvat nyt tyttären luona.

Rakastan kirjoja! Ne ovat kauniita, tuoksuvat yleensä hyvälle ja niiden lukeminen on eskapismia parhaimmillaan. Pidin täällä aiemmin lukupäiväkirjaa, nyttemmin luen vähemmän. Luen kummaa – jotain outoa pitää kirjassa olla, että se tempaa minut mukaansa.

Kuvaan edelleen myös harvakseltaan valmistuvia käsitöitäni – pääasiassa ristipistoja ja satunnaisia neuleita.

Nurkkauksessani on paikka myös mustalle teelle ja tummalle suklaalle, joogalle, kävelemiselle ja juoksulle, Ranskalle ja Pariisille, syksylle ja joululle.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: