in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Late Adventures

: 26.4.2013

LateAdventure1

LateAdventure2

LateAdventure3

LateAdventure4
Edellisen kirjoituksen metsäaukealla on nyt istuttu ja taivasteltu reilun kuukauden verran. Nostetaanpa siis jälleen purjeet ja lähdetään lempeiden kevättuulien saattelemana uusin voimin kohti tulevia seikkailuja! Venekuvat ovat Pariisista Bastillen aukion läheltä. Kivoja nimiä oli paateille annettu.

Meillä on kevät. Lumet ovat melkein kaikkialta sulaneet ja aurinko paistaa. Housunlahkeet on käännetty ja pinkit lempparikesäkengät kaivettu esiin. Puoleen vuoteen ei tarvitse sukkia vilkaistakaan, paitsi niitä villasukkia tietysti silloin tällöin sisällä.

Mainostan vielä ristipistoviikonloppua, eli viikon päästä saadaan Suomeen ristipistoyhdistys! Meitä on jo yli kaksikymmentä ihmisiä tulossa perustamiskokoukseen, mutta vielä mahtuu pari mattimyöhäistä mukaan, jos ei viikon päästä ole mitään tekemistä suunniteltuna :)

Aurinkoisia seikkailuja jokaiselle tänä viikonloppuna ja tuulta purjeisiin toivottelen Ylen viimevuotisen videon myötä – joka kerta yhtä ihana.


7 responses to “Late Adventures

 1. Ninnu sanoo:

  Venekuvien äärelle piti malttaa pysähtyä pidemmäksi aikaa. Niiden myötä pääsi niin matkalle lähdön kuin kotiin paluun tunnelmiin.. Ihana pysähdys. Kiitos :).

 2. Marita H sanoo:

  Kiva postaus. Kun asuttiin Jyväskylässä, niin nauroin aina, että siellä on ankkurissa aika monta sukulaista :) Täällä on satanut ihanaa sadetta koko päivän; nyt näyttää laantuvan iltaa kohti. Raikas tuoksu!

  • Leena sanoo:

   En ole juurikaan aiemmin kiinnittänyt huomiota laivojen ja veneiden nimiin, ihania ovat. Täällä on tänään aivan mielettömän kesäinen sää, eka päivä oikeastaan! Sadekin on kyllä ihanaa :)

 3. Virpi sanoo:

  Ihanaa äitienpäivää sinne sinulle. Tuo mustiin pukeutunut veneessä kyykkivä mies näyttää ihan joltain salaiselta agentilta – hih =D

  • Leena sanoo:

   Kiitos Virpi :) Enää en viitsi äitienpäivätoivotuksia kirjoitella näin jälkijunassa, mutta ihanaa viikonloppua! Tuota miestä seurasin katseella, avaimella näytti menevän sisälle veneeseen kuitenkin :D

 4. Nice pictures.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: