in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa minulle tärkeille asioille – kirjoittamiselle, lukemiselle, juoksulle, joogalle, käsitöille, kissoille, matkustamiselle ja ihmisille.

Vaatekaappi

IMG_7451

 

Pidän tässä inventaariota vaatteistani. En halua hankkia turhaa ja haluan että minulla on vain ihania vaatteita. Tavoitteena on edelleen, että en osta mitään. Jos ostan, niin täytyy olla niin tarpeellista, että jokaista uutta kohti laitan kaksi pois.

Tällä hetkellä (päivitetty 12.7.2017, huhtikuisen Vaatekaappi-kirjoituksen jälkeiset muutokset kursiivilla) minulla on:

.
Sisävaatteet:
2 yövaatetta (Hepuli! Kaikki neljä vanhaa nakattu roskiin/luutuksi 12.7. Mitään rääsyjä tartte naisen pitää… Ostettu alesta kaksi uutta, ihanaa, mieluista, sopivaa, kaunista…)
7 hihatonta toppia (joista huonoimmat saa nakata luutuksi tämän kesän jälkeen)
6 hihatonta paitaa/tunikaa (lähinnä töissä jonkun alla pidettäviä)
3 t-paitaa (kaksi poistettu, 1 Konttiin ja 1 luutuksi 07/17)
7 neulepuseroa: 2 lyhythihaista, 2 pitkähihaista, 2 Irlannista ostettua paaaaksua ja 1 itseneulottu kirjoneule jota pidän mökkeillessä, retkeillessä (pari kertaa tänä kesänä)
15 siistiä yksistään pidettävää yläosaa, puseroa, tunikaa tai paitaa, joita pidän töissä ja kotona
6 (neule)takkia tai muuta topin tms. päällä pidettävää sisäyläosaa (1 ratkennut ja muutenkin huono nakattu roskiin 05/17)
8 mekkoa tai liivihametta (juhlamekko, hautajaismekko, töissä pidettävä liivihame, 2 ihanaa kotikesämekkoa, joita pidän koko ajan kesällä takapihalla. Yksi kesämekko (ostettu joululahjakortin lopuilla Partioaitasta 05/17). Yksi muuten vaan kiva kotimekko (toinen heivattu 07/17 Konttiin, ei hyvä). Viimeiselle yhdelle (vein yhden Konttiin 06/17 ja toisen 07/17) annan armonaikaa syksyyn asti, jos en pidä, niin syksyllä saa mennä. Ai niin ja kahdeksan lisäksi kansallispuku. Plus uintimekko, jonka lasken urheiluvaatteisiin, koska sen puen päälle aina ja vain kesän uintireissuilla uinnin jälkeen)
1 mustat suorat housut, 1 mustat farkkumaiset, 3 farkut, 3 lyhyemmät kesäfarkut
2 lyhyttä farkkuhametta, sininen ja musta.

.
Takit: 1 mummin vanha (tosi kovan pakkasen) kelsiturkki, 1 musta (normipakkasen) talvitakki, 1 lappapuuronpunainen (kevään/syksyn) villakangastakki, 1 punainen ulkoilutoppatakki, 1 viininpunainen poncho sille ajalle kun vielä tarttee jonkun takintapaisen.

.
Kengät: 1 keltaiset ihanat pitkävartiset Sorelit (kovan pakkasen talvikengät), 1 punaiset matalat talvikengät (tosi kovasti käytetty, loppuun?), 1 raidalliset kumpparit, 1 Icebugit, 1 korkeakorkoiset talvisaappaat, 3 syys-/kevätnilkkurit korolla, 1 hyvät kävelykengät, 1 huonot kesäisemmät kävelykengät (miksi?), 3 sandaalit erikorkuisilla koroilla, 2 jalkaan tökättävät kesäkengät (yhden tosi loppuun pidetyn parin nakkasin roskiin 06/17), 1 Crocsit takapihakävelyyn. Kesäkengistä yhdet vielä on lähes loppuunpidettyjä, nakkaan luultavasti pois syksyllä.

.
Huiveja… huivit ovat tämänhetken paheeni! En laskenut, mutta ovat siististi hengareissa ja naulakossa, niin olkoot nyt.

.
Urheiluvaatteita yksi hyllyllinen. En jaksa niitä tähän listata, mutta pidän niitä oikeasti vain urheillessa eri vuodenaikoina. Paitsi toisia joogahousuja pidän joskus kotona muutenkin. Näihin kuuluu mm. uimapuku, lenkkarit, vaelluskengät, kahdet joogahousut ja topit, plus paitoja ja housuja juoksuun, collogehousut kävelyyn, huppari ratsastamiseen ja printtipaidat kesän kaksiin frisbeegolfkisoihin :) Yhteensä 24 ulko- ja sisävaatetta enkä uusia tartte tällä hetkellä.

.
Yhdessä säilytyslaatikossa sadekamppeet, pipot, lapaset jne.

.
Alusvaatteet ja sukat

Mainokset
%d bloggers like this: