in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa minulle tärkeille asioille – kirjoittamiselle, lukemiselle, juoksulle, joogalle, käsitöille, kissoille, matkustamiselle ja ihmisille.

Vaatekaappi

IMG_7451

 

Pidän tässä inventaariota vaatteistani. En halua hankkia turhaa ja haluan että minulla on vain ihania vaatteita.

Tällä hetkellä (päivitetty 16.6.2017, huhtikuisen Vaatekaappi-kirjoituksen jälkeiset muutokset kursiivilla) minulla on:

.
Sisävaatteet:
4 yövaatetta (joista pidän käytännössä kahta, pohdintaan…)
7 hihatonta toppia (joista huonoimmat saa nakata luutuksi tämän kesän jälkeen)
6 hihatonta paitaa/tunikaa (lähinnä töissä jonkun alla pidettäviä)
5 t-paitaa (Kesä tuli! Mutta pidänkö näitä? Syksyyn asti armonaikaa…)
7 neulepuseroa: 2 lyhythihaista, 2 pitkähihaista, 2 Irlannista ostettua paaaaksua ja 1 itseneulottu kirjoneule jota en juurikaan pidä mutta en vaan raaskinut vielä…
15 siistiä yksistään pidettävää yläosaa, puseroa, tunikaa tai paitaa, joita pidän töissä ja kotona
6 (neule)takkia tai muuta topin tms. päällä pidettävää sisäyläosaa (1 ratkennut ja muutenkin huono nakattu roskiin 05/17)
10 mekkoa tai liivihametta (yksi näistä on juhlamekko, yksi on hautajaismekko, yksi töissä pidettävä liivihame. Kaksi on ihanaa kotikesämekkoa, joita pidän koko ajan kesällä takapihalla kissojen kanssa istuessa. Yksi kesämekko (ostettu joululahjakortin lopuilla Partioaitasta 05/17). Kaksi on muuten vaan kivoja kotimekkoja, joista toisen melkein heivasin, koska en pidä sitä usein. Lopuille kahdelle (vein yhden Konttiin 06/17) annan armonaikaa syksyyn asti, jos en kesällä keksi miten niitä pidän tai miten muokkaan, niin syksyllä saavat mennä. Ai niin ja kymmenen lisäksi kansallispuku. Plus uintimekko, jonka lasken urheiluvaatteisiin, koska sen puen päälle aina ja vain kesän uintireissuilla uinnin jälkeen)
1 mustat suorat housut, 1 mustat farkkumaiset, 3 farkut, 3 lyhyemmät kesäfarkut
2 lyhyttä farkkuhametta, sininen ja musta.

.
Takit: 1 mummin vanha (tosi kovan pakkasen) kelsiturkki, 1 musta (normipakkasen) talvitakki, 1 lappapuuronpunainen (kevään/syksyn) villakangastakki, 1 punainen ulkoilutoppatakki, 1 viininpunainen poncho sille ajalle kun vielä tarttee jonkun takintapaisen.

.
Kengät: 1 keltaiset ihanat pitkävartiset Sorelit (kovan pakkasen talvikengät), 1 punaiset matalat talvikengät (tosi kovasti käytetty, loppuun?), 1 raidalliset kumpparit, 1 Icebugit, 1 korkeakorkoiset talvisaappaat, 3 syys-/kevätnilkkurit korolla, 1 hyvät kävelykengät, 1 huonot kesäisemmät kävelykengät (miksi?), 3 sandaalit erikorkuisilla koroilla, 2 jalkaan tökättävät kesäkengät (yhden tosi loppuun pidetyn parin nakkasin roskiin 06/17), 1 Crocsit takapihakävelyyn. Kesäkengistä yhdet vielä on lähes loppuunpidettyjä, nakkaan luultavasti pois syksyllä.

.
Huiveja… huivit ovat tämänhetken paheeni! En laskenut, mutta ovat siististi hengareissa ja naulakossa, niin olkoot nyt.

.
Urheiluvaatteita yksi hyllyllinen. En jaksa niitä tähän listata, mutta pidän niitä oikeasti vain urheillessa eri vuodenaikoina. Paitsi toisia joogahousuja pidän joskus kotona muutenkin. Näihin kuuluu mm. uimapuku, lenkkarit, vaelluskengät, kahdet joogahousut ja topit, plus paitoja ja housuja juoksuun, collogehousut kävelyyn, huppari ratsastamiseen ja printtipaidat kesän kaksiin frisbeegolfkisoihin :) Yhteensä 24 ulko- ja sisävaatetta enkä uusia tartte tällä hetkellä.

.
Yhdessä säilytyslaatikossa sadekamppeet, pipot, lapaset jne.

.
Alusvaatteet ja sukat

%d bloggers like this: