in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Neljän taviksen illallinen numero 53!

: 19.2.2018

NeljanTaviksenIllallinen530218
Onkin tosi pitkä aika kun olen blogiin kirjoittanut meidän Neljän taviksen illallisjutuista, enemmän on tullut jaettua Instragramissa tai Facebookissa vaan pikaiseen kuvia. Nyt kuitenkin nappasin kameran mukaan Satun luokse kun tavistelimme 53. kerran! Tein salapoliisityötä ja laskin sitten viime laskemisen että montako kertaa ollaankaan nähty. Pitkään pähkäilin että ei voi olla oikein, kun pitäisi olla tässä vaiheessa neljällä jaollinen luku, mutta sitten muistin ylimääräisen kerran Roosterissa brunssilla. Tadaa, mätsää siis ja oikein on!

Tulevana kesänä tulee kuluneeksi 7 vuotta siitä kun me neljä hädin tuskin toisilleen tuttua tavallista ihanaa ihmistä tähteä aloitimme toisillemme kokkailun. Yksi jäsen on vaihtunut muuton takia, Tarulle vilkutuksia jos näet tämän! Alkuun tahti oli kerran kuussa, mutta nykyään nähdään vähän harvemmin, aina kun aikataulut saadaan sovitettua.

Meillä on ihana porukka, emme tosiaan kunnolla tunteneet toisiamme kun aloitimme, mutta ystävyksiä ollaan nyt <3 Onneksi uskaltauduin uuteen juttuun mukaan kun pyydettiin, vaikka kauhea kynnys oli tehdä ruokaa lähes vieraille ihmisille ne ekat kerrat, kun en yhtään ruuanlaitosta tykännyt. Tavistelu on ehdottomasti yksi syy siihen, että ruoka ylipäätään kiinnostaa minua nykyään.

NeljanTaviksenIllallinen530218_2

Satu kokkaili brunssikierroksen viimeisen kattauksen. Ihania salaatteja, piirakkaa, leipää, levitettä, juomaa ja tietysti ihan paras suklainen jälkiruoka. Aurinkoinen keväinen valo tulvi jo ikkunasta ja tunnelma oli raikas, reipas ja leppoisa.

Elämäntilanteet vaihtelevat, on tullut uusia koteja, vauvoja, töitä ja miehiä. Työpaikat ovat (onneksi) vaihtuneet näistä tiheimpään, kukaan ei enää ole samassa paikassa töissä kuin 7 vuotta sitten. Niinpä välillä ollaan käyty ulkoruokinnassakin, jos on ollut muuten hankala järjestää yhteistä hetkeä. Pääasia että nähdään säännöllisesti ja päästään hyvän ruuan ja ennen kaikkea seuran ääreen rennolla meiningillä.

Edelleen suosittelen tällaista systeemiä lämpimästi ja ihan paras idea oli aloittaa sellaisten ihmisten kanssa, ketä en vielä tuntenut. Uudet ystävät ovat harvinaisia ihanuuksia aikuisiällä!

NeljanTaviksenIllallinen530218_3


2 responses to “Neljän taviksen illallinen numero 53!

  1. Tämä tavistelu on vaan niin ihanaa <3 Uskomatonta, että seitsämän vuotta sitten oltiin toisillemme oikeastaan aivan vieraita ihmisiä ja nyt ihania ystäviä keskenämme. Lisäksi kaikki suorituspaineet on kaikonneet vuosien varrella ja pääasia on vain nauttia ihanasta seurasta hyvän ruuan äärellä <3

    • Leena sanoo:

      Totta! Muistan alkuajoilta aivan hirveän jännityksen joka kerta kun oli oma kokkausvuoro. Näin unia etukäteen ja huhhuh! Enää ei jännitä, aina ruoka on ollut syötäväksi kelpaavaa :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: