in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Partioleiri <3

: 1.7.2013

Tagametsa44

Tagametsa11

Tagametsa77

Tagametsa7

Maailman paras kesälomanviettopaikka on partioleiri! Loman syvin olemus on totaalinen irrottautuminen arjesta ja edes normilomareissulla en onnistu siinä niin täydellisesti kuin partioleirillä jossain metsän keskellä. Leirillä on niin paljon kaikkea touhua aamusta iltaan, että mitään työ- tai arkiasioita siellä ei ehdi ajatella. Vaikka työ ja arki ovatkin ihania, niin kyllä välillä on terveellistä nollata pää.

Tällä kertaa meillä oli tosin ihan erilainen leiri kuin yleensä, kävimme juhlistamassa lippukunnan synttäreitä Virossa. Vietimme normaalia leirielämää ja sen lisäksi seikkailimme Tallinnassa mennessä ja palatessa. En ole koskaan aiemmin käynyt Virossa, Tallinnakaan ei ole houkutellut, mutta olen positiivisesti yllättynyt. Tallinnan vanhassa kaupungissa vietetyistä tunteroisista jäi hyvä mieli – kivoja katuja, kahviloita ja kattoja.

Tagametsa90

Tagametsa97

Tagametsa87

Tagametsa96

Tagametsa94

Yhden päivän vietimme Pärnussa, nuorisolla oli hauskaa rannalla ja sääkin oli lähes täydellinen.

Tagametsa36

Meillä on aivan huippuporukka sekä nuoria että aikuisia mukana partiossa täällä, olen aika vakuuttunut siitä että meillä on maailman paras lippukunta :) Tiskaaminen ja muut keittiöhommat voivat olla aika ihania töitä ja tietysti hyvä leiriruoka, perinteiset partiojutut ja iltanuotiot ihan parasta.

Kotiinkin oli kyllä mukava palata. Kissat oli hyvin hoidettu, vähän säätämistä oli tällä kertaa aikatauluissa ja Ruusa ja Nikki saivat nauttia useamman fiksun nuoren hoitajan hyvästä hoivasta. Kiitos <3 jokaiselle kissojen hoitoon osallistuneelle!

Tagametsa23

Tagametsa22


9 responses to “Partioleiri <3

 1. MariJ sanoo:

  Minäkin olen kerran leireillyt Virossa, tosin rippileirillä. Silloinkin kävimme Pärnussa, kuten tekin. Mun isä oli Virossa aikoinaan töissä, niin silloin tuli Viroa nähtyä myös vähän muualtakin kuin Tallinnaa. Mielenkiintoinen maa se kyllä on, vaikka ainakin vielä 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa moni asia oli melko alkeellisessa jamassa etenkin Tallinnan ulkopuolella.

  • Leena sanoo:

   Kiinnostus maahan herää kyllä viimeistään siinä vaiheessa kun siellä pääsee käymään. En tosiaan Virossa ole koskaan käynyt aiemmin, Neuvostoliitossa olin pari viikkoa lukioikäisenä ja kovasti tuli se reissu mieleen kun bussin ikkunasta nyt Virossa maaseutua katseli.

 2. Ninnu sanoo:

  Luen, entisenä partiolaisena, haikeana näitä partioleirijuttuja. Se oli kivaa aikaa monta vuotta sitten. Hyvässä porukassa yhdessä tekeminen on mukavaa. Siinä tosiaan sujuu niin tiskaaminen kuin leirin pystytys ym. Laitoin muuten sinulle s-postiviestiä viimein, kun luen sähköpostiani turhan harvoin.

  Hienoja kuvia kaikki. Ruusalle & Nikkille rapsutuksia! [jos kissat tykkäävät rapsutteluista :-)].

  • Leena sanoo:

   Minä olin hetken partiossa nuorena, mutta nyt aikuisena vasta ihan tosissaan, kohta kymmenen vuotta. Näinkin päin se voi näköjään mennä :) Meillä on mahtava porukka täällä tekemässä partiota yhdessä ja siksi kai tässä ollaan edelleen.

   Kiitos sähköpostista ja rapsutuksista kissoille! Molemmat tykkäävät rapsutuksista, Nikki varsinkin on ihan mahdoton sylivauva, Ruusa käyttäytyy vähän kissamaisemmin arvonsa tuntien.

 3. Marita H sanoo:

  Ihania kattokuvia! Olen alkanut ikääntyessäni arvostaa kauniita maisemia ja erityisesti kaupunkien kattoja jostain syystä :).

  Reissaaminen on myös mukavaa lomapuuhaa – ollaan viikon päästä lähdössä Jäämerelle ja takaisin. Mahtaisko sun kohdalla saada lasillisen vettä, jos ajat sopii kohdilleen?

  • Leena sanoo:

   Katoissa vaan on sitä jotain :)

   Olisipa ihana nähdä pitkästä aikaa, mahtavaa jos maltatte pysähtyä tässä!! Laitetaanpa viestiä tarkempaan :)

 4. Murmeli sanoo:

  Ihania kuvia, kylläpäs tuli omat partio-ajat mieleen, vaikka niistä ajoista onkin todella pitkä aika. Mutta leirit, ne on ihania, jäävät mieleen.

  Tallinaan ja Viroon oli itsellänikin ennakkoluuloja, mutta muutama vuosi sitten sukulaisten kanssa Tallinaan päädyin ja seuraavana kesänä kävin toisen matkan Virossa, yllätyin kyllä positiivisesti, ihania paikkoja ja maisemia sielläkin on (mutta toisaalta onhan kauneus katsojankin silmässä, kaikkialta löytyy jotain ihanaa :)

  • Leena sanoo:

   Leirit jää mieleen aina, ihan parhaita <3 Pintaraapaisu vaan nähtiin tuolla reissulla, jääpähän mieleen jos joskus vaikka uudelleen…

 5. Vanha Tallinna on ihana. Minäkin kävin pari viikkoa sitten siellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: