in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Vielä kerran jouluihanuuksia

: 22.2.2013

TyynyVirpilta

SukkaVirpilta
Vielä ei ole myöhäistä puhua joulusta, eihän? Olen ollut aivan käsittämättömän saamaton näiden Virpiltä saamieni ihanuuksien kuvaamisessa. Sitten kun sain aikaan ottaa kuvia, niin niistä tuli aina huonoja, mutta nyt en anna sen enää häiritä. Katsokaa kuvien laadun ohi ja ihailkaa upeita töitä jotka sain Virpiltä joulukalenterissa!

En tunne ketään toista pistelijää, joka pistelee yhtä hillitöntä vauhtia kuin Virpi. Eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta kun olen Virpiltä saanut ihania pistelyitä. Sain siis tuon joulutyynyn (joka on iso!) ja joulusukan (jossa myös on tsiljoona pistoa!) ja sitten alapuolella olevat meriaiheiset taulut. Virpi oli ne tuonne merivessan seinälle suunnitellut ja siellä ovatkin jo. Joulupistelyt löysivät tietysti paikkansa joulukuistilta. Pikkuruinen lumiukko ei itse asiassa tullut joulukalenterista, vaan sain sen Virpiltä kiitokseksi autokyydistä ristipistotapaamiseen. Ihana kiitos vaikkakaan matka ei montaa kilometriä ollut, että ei olisi tosiaankaan tarvinnut mitään.

Kiitos Virpi hirveän paljon vielä tätäkin kautta, tuo teidän joulukalenteri oli mahtava! En nyt mene vannomaan että olenko kaikista teidän tekemistä joulukalenteri-ihanuuksista laittanut kuvan blogiin, ainakin Murmelin tekemät herkut katosivat parempiin suihin yleensä ennen kuvaamista :)

Alimpana vielä AaHRH:n tilanne tällä hetkellä. Pikkuisen on edistynyt tämänkin viikon aikana. Viikkoon on mahtunut monenlaista touhua ja hyvin vähän olen pistellyt. Nyt on kuitenkin viikon paras ilta ja viikonloppu aloitettu perinteisesti juoksulla ja jokipulahduksella. Ihanaa viikonloppua!

LumiukkoVirpilta

Meritaulu2Virpilta

Meritaulu1Virpilta

CarriageHouseSamplingsAutumnAtHawkRunHollow210212


4 responses to “Vielä kerran jouluihanuuksia

 1. Mari sanoo:

  Oi joulupistelyt on aina niin kivoja, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Hurjan paljon kivoja lahjoja Virpiltä, upeita.

  • Leena sanoo:

   Joulupistelyitä voi kyllä tehdä aina vaan! Eikä siihen enää niin kamalan pitkä aika edes ole :) Virpi tekee mielettömän hienoja juttuja.

 2. Marika sanoo:

  Virpi on kyllä ihmeellinen ihminen monessa suhteessa, siis hyvässä mielessä (onhan se mun sisko! :) Joulusta on ihana puhua aina! :) Minä kyllä ihailen näitä pistelyitä aina, ne vaatii niin suurta keskittymistä, pitkäjänteisyyttä ja taitoa, ei minulta onnistu ei. Kauniita ovat. Minä keskityn mieluiten leipomiseen :)

  Sunnuntai on tosiaankin mahtava aloittaa juoksulla ja jokipulikoinnilla! :)

  • Leena sanoo:

   Kyllä, samaa mieltä täsmälleen, molemmat olette ihmeellisiä :) No mutta onhan se jo todistettu että sinäkin osaat pistellä! Ja kyllä leipoakin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: