in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Perustetaan ristipistoyhdistys, tervetuloa ristipistoviikonloppuun!

: 28.1.2013

Ainakin vuoden suunnittelun jälkeen on vihdoin ilo ilmoittaa, että ristipistoyhdistysasia etenee. Ideana on siis perustaa Suomeen ristipistoyhdistys, jonka toimintaa jäsenet muokkaavat mieleisekseen. Ajatuksena on ainakin julkaista nettilehteä, järjestää tapaamisia ja pistelyviikonloppuja, ehkä messureissuja ulkomaille ja mitä ikinä yhdessä keksitäänkään. Mukaan jäseniksi ja toimintaan ovat tervetulleita kaikki ristipistoista kiinnostuneet!

Yhdistyksen perustamiskokous pidetään ristipistoviikonlopun yhteydessä 3.-5.5.2013, Tampereen kyljessä Ikaalisissa, Kauppilan matkailutilalla. Itse kokous pidetään lauantaina (tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin), mutta pääasia on, että viikonlopun aikana pistellään, pistellään ja pistellään sekä nautitaan hyvästä ruuasta ja seurasta :) Tervetuloa kaikki, ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan mahtuu 30 pistelijää. Alapuolella tarkempia tietoja, tietoa saa vapaasti levittää blogeissa ja muualla. Kommenteissakin saa kysellä lisätietoja!

* Aika ja paikka: Kauppilan Matkailutila Ikaalisissa, 3.-5.5.2013
* Aloitus perjantai-iltana, lopetus sunnuntaina iltapäivällä
* Hinta 110 euroa sisältää majoituksen omin lakanoin ja pyyhkein + Kauppilan makoisat ruuat (pe iltapala, la aamupala, pitopöytä päivällä, iltapala, su aamupala ja lounas).
* Käytössä keittiö, mukaan voi ottaa lisäksi omia eväitä, kahvia, teetä, herkkuja ym.
* Majoitus Kauppilassa 1-5 hengen huoneissa, huonekaveritoiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.
* Yhdistyksen perustamiskokous pidetään lauantaina, kokoukseen voi tulla vaikka ei yövykään Kauppilassa, tällöin ruokailut on sovittava ja maksettava erikseen. HUOM! Myös päiväkävijöiden täytyy ilmoittautua.
* Mukaan voi tulla viikonlopuksi pistelemään vaikka yhdistyksessä toimiminen ei kiinnostakaan.
* Hinta on omakustannehinta, mutta jos osallistumismaksuista jää ylimääräistä, niin raha jää perustettavalle yhdistykselle.
* Ilmoittautumiset sähköpostilla Leenalle, leenanurkassa@gmail.com
* Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumismaksu 30 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa maksusta 80 euroa maksetaan viimeistään 1.4.2013, maksuohjeet ja vahvistuksen ilmoittautumisesta saat sähköpostitse.
* Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, mahdollinen huonekaveritoive sekä erityisruokavaliosi.

Tarkempia tietoja viikonlopusta saa allekirjoittaneelta, leenanurkassa@gmail.com ja Outilta.


12 responses to “Perustetaan ristipistoyhdistys, tervetuloa ristipistoviikonloppuun!

 1. Satu sanoo:

  Vau mitä ihanaa innokkuutta!! Onnea matkaan ja menestystä yhdistykselle!

  Ps. Kiva, että pidit Norwegian woodsista :) Mulla Kafka ei etene, kun tuli muuta väliin, mutta jatkan, kunhan ennätän, siihenkin jäi kyllä kiinni heti.

  • Leena sanoo:

   Kiitos! Tätä on suunniteltu pitkään ja hartaasti :) Saadaan varmasti aikaan kiva yhdistys ja mukavaa toimintaa.

   Kiitos vaan vielä vinkistä, tykkäsin kovasti. Kafkankin luin loppuun tosi nopsasti loppujen lopuksi, muutamassa päivässä, se tempasi mukaansa aivan kertaheitolla. Siinä oli kaikki mitä hyvältä kirjalta kaipaan. Kirjoittelen tunnelmia tässä joku päivä :)

 2. Päivikki sanoo:

  Mielenkiintoista (vaikken mukaan pääsekään). Jään podottelemaan jatkoa.

 3. Ninnu sanoo:

  Hieno idea tuo Ristipistoyhdistys!!

 4. Maria Novaro sanoo:

  Hieno juttu että saadaan ristipistoyhdistys! Kovasti kiinnostaisi tuo viikonloppu, täytyy pohtia ja laskea rahoja tarkkaan.

 5. Sandy sanoo:

  Upea idea! En ole koskaan (vielä) harrastanut ristipistojuttuja, mutta ihailen kädentaitoja ja tällaista toimintaa! Onnea syntyvälle yhdistykselle!

  • Leena sanoo:

   Kiitos! Yhdistysasia on muhinut pitkään, mukava kun saadaan siitä nyt totta. Eikun tervetuloa ristipistomaailmaan :)

 6. Marja sanoo:

  Lähtöinto polttelee päivä päivältä enemmän. Pitää vielä tarkistaa työvuorotilanne ennen päätöstä. ..

  • Leena sanoo:

   Jee! Toivottavasti työvuorotilanne näyttää hyvältä ja pääset mukaan. Vielä on vapaita paikkoja viikonlopussa vaikka yli puolet on jo varattu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: