in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Paris, je t’aime ♥

: 20.7.2012

Kauhean vähän on aina sanoja, kun tulen kotoa kotiin. Melkein kymmenen vuoden ajan oli joka kerta niin ikävä, että tuntui kuin sydän ihan oikeasti rinnasta irti repeäisi. Nyt ei enää – jäljellä on ”ainoastaan” hurjasti kiitollisuutta siitä, että arki oli kahden vuoden ajan siellä ja onnellisuutta siitä, että pääsin taas käymään.

Ihan hirveästi rakastan tuota maata, kaupunkia ja kieltä. On niin vaikeaa eritellä miksi, mutta vähintään puoli sydäntä jäi aikoinaan Ranskaan ja siellä olkoon ihan rauhassa. Että olenkin saanut kokea jotain mitä ikävöidä näin suurella sydämellä!

Nämä heinäkuun blogikirjoitukset ovat olleet kevyehköjä ja lyhyehköjä, lähinnä siellä täällä reissaamisen vuoksi. Osan olen kirjoitellut aiemmin valmiiksi ja osan naputtelen tässä hetkessä. Tulossa on piakkoin ainakin arvontaa, lisää reissukuvia ja lukupäiväkirjaa. Yksinkertaistaminen ja organisointi on jatkunut samalla innolla kuin alkukesästäkin, mutta kirjoitukset niistä vaativat hieman enemmän keskittymistä.

Perjantaiaamun aurinko paistelee ja houkuttelee aamulenkille ennen junaan hyppäämistä. Ihanaa viikonloppua!

*****

We went to Paris for some days, it was wonderful as always! I just love that city so much and I left at least half of my heart there when we lived in France for two years, ten years ago.

I bought couple of tiny giveaway prizes in Paris and will organize the first giveaway of this blog soon. It’s Friday morning and the sun is shining. I’ll soon be jumping into a train. Have a happy weekend everyone!

Mainokset

19 responses to “Paris, je t’aime ♥

 1. Virpi sanoo:

  Aika jännä miten sitä jossain paikassa tulee sellainen olo, että tämä on minun paikka ja sinne tekisi mieli jäädä. Minun paikkani on selvästikin Jäämeren rannalla ja sinne olen hukannut osan sydämestäni. Sitä on sitten sieltä käytävä etsiskelemässä =D

  • Leena sanoo:

   Juu, se on jännä juttu ja miten joissain paikoissa (Suomessakin) tulee sellainen olo. Ihanasti kirjoitettu että käyt etsiskelemässä sydäntä Jäämereltä :)

   • Yep, and I have lost my heart in Southern Finland. Yes, and another piece of my heart is in Norway – for some strange reason. I loved to stare at the high mountains.

 2. Brigitte sanoo:

  A couple of days in Paris – what a wonderful treat. And living in Paris for a while is even better.

 3. Irmeli sanoo:

  Oi miten kaunis rakennus parvekkeineen. Minun sydämestäni on jäänyt murusia Norjaan, vähän suurempia Itävaltaan ja Ranskaan, mutta suurin osa on onneksi kotona :). Maanantaina alkaa loma ja lähden reissuun uuteen kohteeseen, saa nähdä jospa sinnekin sitten jää murusia :)
  Mukavia kesäpäiviä jatkossakin!

  • Leena sanoo:

   Mukava lukea minne sinä olet jättänyt sydämen murusia :) Kerrohan sitten joskus jäikö niitä uuteen paikkaan! Ihanaa lomanjatkoa!

 4. Aija sanoo:

  Minulta jäi osa sydämestä Hollantiin, syntyihän lapsi siellä ja asui elämänsä ensimmäiset lähes kolme vuotta. Niitä aikoja ei saa (onneksi ;-) takaisin, mutta tulevat elävästi mieleen, kun Hollanin raja ylittyy. Hollannin kieltä en kyllä kaipaa, se on mielestäni kohtuullisen ruman kuuloista, mutta sentään helpohko oppia.

  Jään odottelemaan – paljon – kuvia Pariisin reissultanne. :-)

  • Leena sanoo:

   On jännä miten kaikki tuleekin niin elävästi mieleen kun näkee tuttuja maisemia ja asioita. Minullekin joka kerta kun Ranskaan pääsen. Kaikki näyttää siellä niin tutulta ja vanhat jutut muistuvat mieleen.

   Jännä juttu että hollannin kieli on sinusta rumaa, minusta se kuulostaa aika hauskalta :) Tosin en ymmärrä siitä mitään puhuttuna, kirjoitettuna siitä sentään saa vähän tolkkua muitten kielten avulla.

   Pariisista on kuvia, laitan joku päivä tänne joitain!

 5. Eila sanoo:

  Onpa ihana rakennus, niin ranskalaista, niin ranskalaista että!!!

 6. Melissa sanoo:

  Oh how I would love to live in Paris, maybe not for two years but maybe two months? OK, I’ll even take two weeks! ;-) How nice you were able to go for a short visit!

 7. elena sanoo:

  oh, c’est magnifique :D
  glad you had a great time, did you manage a trip to Le Bonheur des Dames?

  • Leena sanoo:

   Oui, c’est magnifique!

   No, I didn’t go to Le Bonheur des Dames this time, I was travelling with family :) But I’ve been there before, there are some wonderful cross stitch stores in Paris!

 8. Murmeli sanoo:

  Opas kaunis parveke, Pariisi on varmasti aivan ihana kaupunki, en valitettavasti ole itse vielä siellä käynyt. Toivottavasti joskus pääsen sinne :)

  • Leena sanoo:

   Pariisi on ihana, siellä voisi kävellä koko ajan talon seiniä tuijottaen :) Toivottavasti pääset joku päivä!

 9. Minna sanoo:

  Iloitse siitä että sinulla on ne ihanat muistot; niihin on hyvä palata <3

 10. Leena sanoo:

  Näin täsmälleen :) On ihanaa kun on ihania muistoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: