in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Nappeja ja nauhoja ja sen sellaista

: 13.6.2012

Koko hylly

Ylähylly

Keskihylly

Alahylly

Järjestelin siis eilen(kin) vähän…. Itse asiassa aloitin järjestelemään jotain ihan muuta pientä ja sen seurauksena järjestinkin kamalan määrän ristipistotarvikkeita. Hylly on osa isoa kirjahyllyä työhuoneessa, jossa nyt on sattuneesta syystä tilaa. En inhoa melkein mitään muuta niin paljon kuin sitä, että aikaa menee ihan älyttömästi tarvikkeiden etsimiseen, kun haluan tehdä jotain. KAIKKI on AINA hukassa, mutta ei ole enää!

Osa näistä tarvikkeista on ollut noissa laatikoissa jo aiemminkin, mutta kirjoittelin nyt etikettitarrat ja otin käyttöön lisää laatikoita. Olen päättänyt, että yhtään lootaa en osta tätä organisointiprojektia varten, vaan kaikki pitää löytyä kotoa. Olen päättänyt myös, että näiden säilytyssysteemien ei tarvitse olla samaa sarjaa, vaan yhdistelen sujuvasti ja iloisesti kaikkea sekaisin. Sitä paitsi tykkään näistä värikkäistä rasioista vaikka eri paria ovatkin. Tässä on muun muassa kymmenen vuotta vanha lasten kenkien laatikko Ranskasta, yhtä vanha keksirasia samasta paikasta, toffeelaatikko, äidin vanha peltirasia ja jonkun tuntemattoman vangin joskus kauan sitten tekemä puurasia sekä monta, monta lahjaksi saatua laatikkoa.

Nyt kaikki löytyy helposti ja minä tykkään :) Tänään ystävän luona keksimme myös miten järjestelen DMC:n langat, minulla on hyvin huono systeemi nyt ja aion matkia ystävääni. Sitä vartenkaan ei tarvitse ostaa yhtään lootaa, ainoastaan pusseja, mutta niitä saa muutamalla eurolla eBaysta.

*****

So I organized my stash of buttons, ribbons and cords and almost everything :) I have decided that I’m not going to buy any boxes for my organizing project, but will use existing boxes instead. I don’t mind if they don’t match, I like colours. Now I have all the buttons, needles, scissors and threads (except DMC) neatly organized in these and they are labeled as well. Besides, I like these boxes, some of them are gifts from friends and some are old, like the yellow shoe box. The shoes were bought ten years ago in France for my daughter and she liked those a lot!


8 responses to “Nappeja ja nauhoja ja sen sellaista

 1. Pingviini sanoo:

  I LOOV IT!! Ihanan näköinen hyllykkö! Oodrinki se olla pitää, pään sisältökin on paremmin järjestyksessä, kun ympäristö on. Ihanaa :)

 2. Virpi sanoo:

  Ihana, ihana, ihana!!!!

 3. Ohho, kyllä maar on nyt järjestys!

 4. Leena sanoo:

  Kiitokset! Kyllä tuota nyt kelpaa katsoa ja ihanaa kun tavarat löytyy :)

 5. Murmeli sanoo:

  Siis aivan hillittömän ihania nuo sinun laatikot! Minulla on vaan tylsiä sinisiä laatikoita (ja muutama tapetilla päällysetty punainen). Taidan alkaa keräämään erikoisia laatikoita! Eiku en alkakaan enää keräämään mitään, kun piti heittää sitä turhaa tavaraa pois!! :D Mutta kun jotain tavaraa pitää säilytellä kuitenkin, niin laatikoitahan niihin tarvitaan. Tietenki ;)

 6. Marika sanoo:

  Mulla on laatikoissa myös paljon tarvikkeita ja noi etikettitarrat ratkaisevat kyllä sen penkomisongelman. Kun ei tarvittaessa meinaa löytää mitä etsii.

  • Leena sanoo:

   Etsiminen on aivan raivostuttavaa! PIkkuhiljaa täälläkin kaikki ristipistotavarat epämääräisistä kasoista alkavat olla jossain etiketin takana, ihanaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: