in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Sampler de Noël 12.6.

: 12.6.2012

Kuusi on valmis! Olen hyvin kiltisti pistellyt vain ja ainoastaan tätä työtä (mikä saavutus :) ), tosin eilen hairahduin järjestämään kaikenmaailman lanka-, nauha- ja nappivarastoani pistelemisen sijaan… Joka tapauksessa kuusi on valmis ja aika hauskan näköinen kuusi siitä tulikin! Alla todistusaineistoa – on se ihan oikeasti latvaa myöten valmis.

*****

I’ve finished stitching the tree! I haven’t stitched anything else (what an achievement :) ), but yesterday I organized my ribbon, button and thread stash instead of stitching… I like the tree, it’s a bit funny, don’t you think so?


10 responses to “Sampler de Noël 12.6.

 1. Virpi sanoo:

  Niin, että et ole siis kouluttanut Tiikeriä harhauttamaan meitä lukijoitasi =D. Tosi kaunis malli ja onnittelut sen valmistumisesta.

  • Leena sanoo:

   Ei ole koulutus vielä tuolla tasolla, ei :) Vielä on pistelemistä tuossa työssä, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa!

 2. Auts, minnuu sattuu, ku kisu kävelee pistelyn päällä :D.

  • Leena sanoo:

   :D Olen jo tottunut tuohon, kissat kävelee aina pistelyiden päällä, varsinkin silloin kun niitä kuvataan. Yleensä ne kävelevät vaan kauniisti yli. Sen verran varon kyllä että en jätä ikinä pistelyä mihinkään näkösälle kun lopetan pistelyn, että ei kukaan innostu kokeilemaan miltä tuntuu kun sitä raapii…

 3. Melissa sanoo:

  That is a cute Christmas piece, Leena! And you have to come see my blog post (June 11) because my Daisy did the same thing on my stitching and I have a photo of it! Hope you are enjoying your nice summer break!

  • Leena sanoo:

   Thanks Melissa! Oh it was a lovely photo of Daisy! I don’t know why they do it, they just love walking on stitching.

 4. Mari sanoo:

  Tämä on nätti malli, muistan kyllä hyvin kun aloitit :)

  • Leena sanoo:

   Kiitos Mari! Hyvä muisti sinulla :) Tuon aloittamisesta on oikeasti ikuisuus, mutta ihana se on vieläkin!

 5. Irmeli sanoo:

  En kyllä yhtään muista mallia, mutta ihanalta näyttää. Kauniit jouluiset värit työssä ja selkeä malli, varmasti mukava pisteltävä.
  Kevätvuohenjuuret ovat iloisia kukkijoita ja siellä taustalla sinulla on joko kevät- tai kesäpikkusydän. Nämä sekoitetaan toisiinsa helposti, koska näyttävät hyvin samanlaiselta. Erona on hieman eri kukinta-aika, kevätpikkusydän aloittaa vähän aikaisemmin. Molemmilla on kuitenkin pitkä kukinta-aika, joten ovat ilonasi pitkään. Kesäpikkusydämellä kukkavanat nousevat myös vähän lehdistön yläpuolelle, kun taas kevät sellaisella jäävät vähän alemmaksi.

  • Leena sanoo:

   Kiitos Irmeli! Kesäpikkusydän se sitten varmaan tosiaan on, koska kukkavanat ovat lehdistön yläpuolella. Olen saanut sen tädin kukkapenkistä viime kesänä kun tein tuota uutta penkkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: