in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Sampler de Noël

: 10.6.2012

Sampler de Noël (Isa Vautier), Mains & Merveilles Spécial Marquoirs (2007)

Vaupel & Heilenbeck 28 count linen band, DMC threads

Muistaako kukaan tätä? Malli on viisi vuotta vanhasta lehdestä ja varmaan silloin pian lehden ilmestymisen jälkeen aloitin tämän samplerin pistelemisen. Eilen kaivoin tämän esille, se on ensimmäinen iso työ jota pistelen puoleen vuoteen. Aivan hirveästi teki mieli pistellä jotain isoa (olen siis varmaankin parantunut :) ) ja tämä on iso tämänhetkisessä pistelymittakaavassani. Täytyy tunnustaa, että hiplasin Hippolyyttiä ja jopa HAEDiani, mutta päätin kuitenkin aloittaa tästä ja aion tehdä tämän nyt valmiiksi hairahtumatta juurikaan muualle.

Tätä on ihana pistellä monestakin syystä. 28 count pellavanauha tuntuu mukavan harvalta ja tämä tehdään vain kolmella värillä. Tykkään mallista kovasti edelleen ja sille on paikka joulukuistilla. Tätä ei tarvitse kehystää, vaan aion vain kääntää ylä- ja alareunan ja hakea risun metsästä ripustimeksi. Mikä parasta, tämä ei ole hirveästi enää kesken, eli happy dance nurkan takana! Pian näemme miten kaukana/lähellä se nurkka onkaan :)

*****

Do you remember this? I must have started stitching this five years ago when the magazine was published. I still love the design a lot and I decided to finish this now. It’s a joy to stitch – I love those three colours, I have a perfect place for it on our veranda wall and it will soon be finished. There’s not much to stitch anymore, we’ll see how soon is soon!


2 responses to “Sampler de Noël

  1. Haa, joulu aina mielessä – tsemppiä vain projektin sinnikkäälle valmistumiselle :).
    Tuo yksinkertaistaminen – ja järjestyksenpito yleensäkin – ovat niin kannatettavia asioita, kun vain tarmoa venyis siihen… Meillä on ongelma, kun perheessä asuu monta hamsteeria. Oikeastaan meistä 6:sta (tai 7:stä, koira mukaan luettuna :D) vain 2 osaa olla hamstraamatta. Ja hekin sitten kiikuttavat ylijäämäkamansa mulle, että jos äiti keksis niille jatkokäyttöä… Koirakin kantaa kotiin kaikenmoista, kermavaahtopullosta ja kissankupista alkaen…

  2. Leena sanoo:

    Kiitos tsempistä, sitä saa tosiaan toivottaa kun olen niin helposti sivupoluille hairahtuva :) Hamstereita löytyy täältäkin ja minä olen ollut sellainen myös, mutta se alkaa onneksi olla menneen talven lumia, toivottavasti pysyvästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: