in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Yksi, kaksi peittoprojektia

: 2.6.2012

© Marja

© Ritva

© Ritva

Oupsilaisten kanssa tehtiin pari peittoa kahdelle ihanalle ihmiselle, Marikalle ja Marjalle. Marjan peitossa olin valitettavasti vain lämpimästi hengessä mukana, koska sitä pisteltiin vuodenvaihteen jälkeen hulluimmassa kaupanlopetus-/koulunaloitustohinassa. Marjan blogista löytyy kuvia peitosta jonka Ritva ystävällisesti ja taitavasti kasasi.

Marikan peiton kasasi Marja ja tässä Marjan ja Ritvan ottamia kuvia siitä. Kissa on Marjan eikä meidän :) Oma palani on tuolla peiton keskivaiheilla oleva pienoinen kahdeksankulmio, keskimmäisen kuvan alarivissä toinen vasemmalta. En muista olenko ottanut siitä kuvaa pisteltyäni, mutta olen tässä välissä vaihtanut tietokonetta enkä just nyt jaksa viritellä systeemejä, että pääsisin etsimään tuolta tiedostoista.

Sekä Ritva että Marja tekevät mahtavaa työtä peittoja kasatessaan, sitä työn määrää ei voi edes kuvitella! Molemmilla on vahva ja hyvä värisilmä ja maku. Joka kerta voi olla varma että lopputulos on upea. Kiitokset teille jälleen kerran!

*****

We have made couple of quilts again with our local stitching group, for two wonderful ladies – Marika and Marja. Unfortunately I wasn’t able to stitch for Marja as the pieces were stitched in the beginning of the year when life was most hectic ever. Ritva sewed the quilt and there are photos of it in Marja’s blog.

Marja sewed Marika’s quilt and the photos above are taken by Marja and Ritva. The cat is Marja’s, not mine :) My tiny piece is in the middle (middle photo, bottom row, 2nd from left). I can’t find now a better photo of my stitched piece.

Ritva and Marja always do wonderful job when sewing quilts! Sewing involves also so much planning and choosing the right colours. They both really know how to make a beautiful quilt.

Mainokset

6 responses to “Yksi, kaksi peittoprojektia

 1. marja sanoo:

  Vau, mikä peitto :)

  • Leena sanoo:

   Eikö olekin! Minusta Marja on valinnut tuohon ihanat, erilaiset ja ennen kaikkea Marikan näköiset värit, ja pistelyvärienkin valinta on onnistunut :)

 2. Ninnu sanoo:

  Kaunis peitto! Onnellisia päiviä tähän kesään ja lomaasi! Minä odotan vielä omaani… Pari viikkoa pitäisi tsempata ennen kuin vapaus koittaa :).

 3. Mari sanoo:

  Siis vau näitä peittoja, upea toteutus ja upeat pistelyt ja aiheet.

  Kivaa kesälomaa sinulle, on tätä niiin odotettu :)

  • Leena sanoo:

   Peittoja on aina niin ihana suunnitella salassa ja sitten pääsee yllättämään :) Ritva ja Marja tekevät niin upeaa työtä tuon kokoamisen kanssa, eihän niistä peitoista muuten mitään tulisi. Ihanaa lomaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: