in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Kesäloman ensimmäinen päivä

: 1.6.2012

Loma! Ei tätä ihanuutta meinaa ymmärtää kaiken työn jälkeen. Ihanaa!

Kuva on vanha, mutta aihe tuore. Aloitin nimittäin lomani sairastamalla ja siis juomalla paljon teetä. Tee onneksi korjaa kaiken – niin kauan kuin on teetä, on toivoa. Maanantaina kurkkukivun alkaessa yritin tomerasti kertoa elimistölleni, että muutama päivä enää ja saat levätä, mutta ei se kuunnellut vaan päätti hoitaa touhuamisen pysäyttämisen itse.

Mutta hällä väliä! Minulla on nyt loma ja saan kähistä ihan rauhassa kotona, eikä tarvitse tehdä yhtään mitään.

Kesäksi minulla on sata suunnitelmaa. Ei mitään todo-listoja, hyi, pois se minusta, vaan lista kaikista ihanista asioista miten aion lomastani nauttia. Rakastan listoja! Keskityn mielen ja kropan hoitamiseen – yksinkertaistamiseen, karsimiseen, tärkeän tunnistamiseen. Kun en muuta jaksanut tänään tehdä, niin aloitin siivoamalla Google Readerini ja vähentämällä seuraamani blogit noin neljännekseen. Nyt niitä on 177, siististi 13 kansiossa ja määrä tulee vielä vähenemään. Happy :)

Ihanaa viikonloppua! Minulta jää yhdet lakkiaiset välistä tämän kuumeen takia, mutta sellaista se on.

*****

It’s summer and holiday and I love it! I have a fever and so I’ve been drinking lots of tea. While there’s tea, there’s hope. I don’t mind actually, as I have all the time in the world now, nowhere to hurry, so I’ll just rest and wait.

I’ve made a list (as I love lists…) how I’m going to enjoy my summer holiday. I have a clear mission, I’ll concentrate in simplifying and taking care of my mind and body. As I didn’t have much energy today, I cleaned my Google Reader and let go of most of the blogs I read. Now I follow 177 blogs I love and have them organized in 13 folders. Happy :)

Have a wonderful weekend! Children will also begin their summer holiday tomorrow, so we’ll have more than two months to enjoy the freedom!


5 responses to “Kesäloman ensimmäinen päivä

 1. Virpi sanoo:

  Koetahan parannella itsesi =D

 2. Marja sanoo:

  Paranemisia. 13 kansiota, joku jaksaa järkätä :)

 3. Leena sanoo:

  Kiitos Virpi ja Marja! Toivottavasti tämä tästä pikkuhiljaa (maanantaihin mennessä mielellään :D ). Yllätin Marja itsenikin tuolla järkkäämisellä, mihin tämä vielä johtaakaan…?

 4. Mari sanoo:

  Mielen ja kropan hoitaminen on tärkeää! Ihan ykkösjuttu minullakin nyt lomalla. Oikeastaan aloitin jo viime kesänä, lähinnä mielen hoitamiseen, otin niin rauhallisesti ja laiskasti että paljon kivoja asioita jäi tekemättä, mutta se teki tehtävänsä. Tänä kesänä sitten sitä tavaroiden karsimista ja liian kauan rästissä olleiden asioiden hoitamista, uskomattomia asioita sitä jättääkin roikkumaan

  • Leena sanoo:

   Loma on just sitä varten! Juu täällä myös pitempi projekti jo tämä, mutta tänä kesänä vuorossa tavaroiden karsimista oikein olan takaa. Ihanasti tänään sain jo alkuun ja kirpparipöytä varattu :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: