in angulo cum libro

Yksinkertaistan talon ja mielen nurkkauksia, että sinne jää tilaa tärkeille asioille – kirjoittamiselle ja lukemiselle, joogalle ja muulle liikkeelle, ihmisille ja kissoille, matkustamiselle ja käsitöille sekä maailman pelastamiselle. Koska jotkut asiat elämässä ovat keltaisia.

Terassikausi alkoi :) – Cats

: 2.5.2012

Tiikeri

 Pihalla on lunta vielä vaikka kuinka, mutta terassi on kolattu. Täytyyhän kissojen viimeistään vappuna päästä pihalle! Meidän hienohelmoista kukaan muu kuin Tiikeri ei astu tassullakaan lumeen. Tiikeri on maailman uteliain kissa, joka käveli hankien päällä ihan sujuvasti. Reippaasta alusta huolimatta Tiikerin ulkoilu päättyi paniikissa kolme kertaa puun ympäri kierrettyyn flexiin, valjaista pois sujahtamiseen sekä takaoven ikkunaa vasten hyppimiseen… No toinen kerta oli jo parempi, ehkä tämäkin neiti kesän kuluessa tottuu maailmaan talon seinien ulkopuolella.

*****

We still have lots of snow, but we shoveled a bit at the backyard, so that the cats can go out, it’s May! Tiikeri is the only one who walks on snow. Pipari the Brave would never again come back inside if it depended on her. Manteli behaves like a true cat – walks with dignity for a while and then goes slowly behind the door and waits for us to open it for her.

 Pipari

Pipari on ulkoilijoista urhein. Sitä ei äkkiä uskoisi, sillä sisällä Pipari on kissoista ainoa joka juoksee karkuun ovikellon pimputusta ja pysyttelee saunassa vaikka päivän, jos vieraat ovat liian kovaäänisiä (tai liian pieniä…). Mutta ulkona Pipari on Rohkea Seikkailija, jolla ei ole koskaan kiire sisälle. Eilen Pipari kävi jo lähellä tietä. Pipari ei pelkää astua neulasten päälle eikä kukkapenkkiin. Tosin lumeen Piparikaan ei koske.

Manteli

 Manteli käyttäytyy aina arvokkaasti, kuten kissan kuuluukin. Ulkona Manteli kiertää saman reitin joka kerta, tosin kiikun päälle kiipeäminen sai vielä jäädä, neiti odottaa selvästi että lumet sulavat ensin. Manteli ei juokse eikä panikoi vaikka mitä tapahtuisi. Manteli haluaa aina sisälle ennen Piparia, kävelee rauhassa oven taakse ja odottaa, että aukaisemme oven. Manteli myös odottaa kiltisti paikoillaan kun riisumme valjaat. Jonkun sentään täytyy pitää yllä jotain tasoa, kun nuo nuoremmat eivät useinkaan käyttäydy ollenkaan kissamaisesti.


11 responses to “Terassikausi alkoi :) – Cats

 1. Jennifer sanoo:

  Oh I love these photos. They are all so beautiful. Only our Mel really likes the snow. The others will tolerate it for a few moments, but Mel will go out and ”hunt” in it for hours. Today they already enjoy a warm day of nearly 80 degrees F.

  • Leena sanoo:

   Thanks Jennifer! Manteli and Pipari won’t step on snow, they don’t want to go out at all during winter. I think Tiikeri just doesn’t care, she is too busy :) Oh you’ve had such a lovely weather! Here it’s about 40F at the moment, but summer will soon be here too :)

 2. Marja sanoo:

  Ihania kissakuvia :)

 3. Anne sanoo:

  Ihania kattimatikaisia naapurissa. Manteli on kyllä niin hieno. =D

 4. Kristiina sanoo:

  Tervesiä Tiikerin velipojalta :) Sumusta on kasvamassa Suuri Saalistaja, Vappuna se vaani jo todella taitavasti itseään suurempaa fasaaninaarasta! Me seurasimme ikkunan takaa, että kenellekähän tuossa käy huonosti ;)

 5. Virpi sanoo:

  Oi, kuinka suloisia ulkoilijoita siellä! Ihanat kuvaukset kissaneideistä.

 6. Leena sanoo:

  Kiitokset kissakommenteista! Tiikeri ei saalista, varmana säikähtäisi kuollakseen fasaania… Yritän kuvitella Sumua vaanimassa fasaania, mutta Sumu onkin tosi rohkea ulkoilija :)

 7. Murmeli sanoo:

  Olipas vallan ihana postaus! :) ja niin ihanat kuvat…

  Ja kiitos tätäkin kautta eilisestä lenkki-seurasta! Oli kyllä huippu-päivä! :)

 8. beadlework sanoo:

  Lovely kitty photos – cats truly don’t like the snow do they?

 9. MysteryKnitter sanoo:

  Suloisia ovat koko kolmikko.

 10. Sari sanoo:

  Ihania kisuja. Terkkuja heille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: